Waarom ecManager?

Wat maakt ecManager uniek en onderscheidend?

Waarom kiezen klanten voor ecManager als digital commerce development platform in plaats van Magento, Episerver, Sitecore Commerce, Salesforce Commerce Cloud en Intershop?

ecManager biedt enorm veel toegevoegde waarde op het gebied van online winkelervaringen, orderwaarde en conversie. Daarnaast is ecManager op meerdere vlakken uniek en onderscheidend ten op zichte van andere commerce oplossingen zoals Magento, Salesforce Commerce Cloud, Episerver, Sitecore Commerce, Episerver Commerce en Intershop.

Six Week Promise

Implementatiepartners kunnen binnen zes weken een QuickStart b2c of b2b webshop neerzetten die aansluit op uw merk. Start snel met klanten bedienen en omzet genereren en begin daarna met optimaliseren en doorontwikkelen. Suppersnelle time-to-market.

Laagste Total Cost of Ownership

De kosten voor aanschaf of ecManager als dienst zijn de laagste van de markt. Ook implementatie- en doorontwikkeling is een factor 2 tot 3 drie goedkoper dan vergelijkbare commerce ontwikkelplatformen.

Voor elke .NET ontwikkelaar

ecManager is een open source .NET ontwikkelplatform in een gesloten community. ecManager houdt zich volledig aan de .NET ontwikkelstandaarden waardoor elke .NET ontwikkelaar op ecManager kan ontwikkelen. Geen vendor lock dus en het biedt klanten om met eigen ontwikkelaars door te ontwikkelen.

12+ jaar bewezen technologie

Sinds 2005 wordt er ontwikkeld aan ecManager in combinatie met meerdere implementatiepartners en zijn er tientallen klanten die marktleider zijn met succesvolle webshops.

Invloed op de roadmap

Klanten van ecManager hebben invloed op de roadmap. Wensen worden regelmatig met klanten doorgenomen en waar deze in de standaard van toegevoegde waarde zijn opgenomen in de roadmap.

Nederlandse ontwikkelkwaliteit

ecManager wordt volledig door Nederlandse ontwikkelaars van hoog niveau ontwikkeld met ondersteuning van Microsoft op gebied van innovatie en Microsot Azure.

Unieke Microsoft Azure oplossing

ecManager loopt voorop met de ontwikkeling van digital commerce oplossingen die draaien op native cloud diensten van Microsoft Azure. Servers of VM’s zijn niet meer nodig en Azure diensten op het gebied van Artificial Inteligence, Dynamics 365 en service bus integraties worden toegepast in ecManager.

Aanpasbare presentatie & logica

ecManager heeft volledig gescheiden data, logica, service en presentatielagen. De single-tenant modulaire en open SOA architectuur maakt het voor ontwikkelaars mogelijk om de presentatie van de storefront en de logica volledig aan te passen. De klant kan dus altijd centraal staan doordat de storefront voor elke customer journey ontwikkeld kan worden. ecManager technologie kan ingezet worden om concurrentievoordeel te halen.

QuickStart Storefront

ecManager wordt uitgeleverd inclusief content management systeem en een QuickStart Storefront. Met deze best-practice storefront kunnen implementatiepartners en klanten snel starten met een webshop en vervolgens met optimaliseren en doorontwikkelen te starten.