ecManager waarde

ecManager is een digital commerce platform. Een modern ontwikkelplatform dat veel toegevoegde waarde biedt voor marktleiders en ambitieuze bedrijven met een omni-channel digital commerce business.

Welke waarde heeft ecManager te bieden?

Bouw Unieke
Ervaringen.
ecManager geeft jou de vrijheid om voor jouw klanten de ultieme shopping experience te bouwen. Dit is mogelijk omdat ecManager volledig aanpasbaar is. Niet alleen de gescheiden presentatielaag maar ook de modulaire business logica is aanpasbaar en uitbreidbaar. Je kunt dus de klant centraal zetten, on brand ervaringen bieden en altijd aansluiten om de gewenste customer journey.

 

Maximaliseer Orders
& Conversions.
Het open en modulaire karakter van het ecManager paltform stelt jou in staat te optimaliseren waar nodig om zo de maximale orderwaarde en conversie te realiseren uit jouw doelgroep. Front-end aanpassen, het check-out proces wijzigen, branchespecifieke functionaliteiten toevoegen? Het kan allemaal.

 

Atijd Snel.
Om voorop te lopen is snelheid van belang. Time-to-market van een nieuwe storefront of een nieuw merk, doorontwikkeling van de webshop, snelheid van de webshop voor een perfecte shopping experience of het updaten van technologie.  De service oriented architecture (SOA), continuous delivery en Microsoft Azure maken dit allemaal mogelijk. Hoe groot je webshop ook is.