modules & BLOKKEN

Gebruik 100+ overerfbare en aanpasbare open source modules en blokken. Of ontwikkel je eigen modules. Maximale flexibiliteit.

ecManager maakt gebruik van ontwerpprincipes voor het ontwikkelen van software. Op deze wijze borgt ecManager de klantbelofte om altijd voorop te lopen met digital commerce.

Dit is dan ook de reden waarom ecManager is gebouwd op een service gerichte architectuur op basis van robuuste .NET standaarden. Daarmee borgt ecManager betrouwbaarheid, schaalbaarheid en snelheid. De modulaire aanpak biedt maximale flexibiliteit met meer dan 100 overerfbare en aanpasbare open source modules en webshop blokken

ecManager Modules

ecManager heeft alle commerce business logica binnen een modulaire service gerichte architectuur. Hierdoor is het mogelijk om efficiƫnt updates of aanpassingen uit te voeren. Het is niet meer noodzakelijk om een zware volledige monolithische software oplossing te updaten. Een module updaten of toevoegen is voldoende.

ecManager modules zijn standaard .NET open source modules gebaseerd op ecManager core moduledefinities. Deze modules zijn overerfbaar en aanpasbaar voor elke .NET ontwikkelaar van implementatiepartners of klanten. Je kunt ook je eigen business logica modules ontwikkelen en zo een perfecte match maken met customer journeys, bedrijfsprocessen, winkel- en merkervaringen of een specifiek IT-landschap. Maximale flexibiliteit en ontwikkelsnelheid.

ecManager biedt 28 standaard modules om storefronts mee te bouwen.

QuickStart Blokken

ecManager QuickStart is een best practice webshop implementatie gebaseerd op het ecManager digital commerce platform. Met QuickStart kun je snel een complete op je eigen merk gebaseerde MVP webshop ontwikkelen en live zetten. Gebruik gebruiksresultaten en data voor doorontwikkeling en verbeter stapsgewijs online winkelervaringen, orderwaarde en conversies.

ecManager QuickStart is gebaseerd op 76 open source bouwblokken waarmee je een webshop kunt ontwikkelen. Pas blokken aan of voeg nieuwe blokken toe om zo je webshop te verbeteren. ecManager QuickStart omvat 12 contentblokken die je naast site en retailblokken kunt inzetten.