LOGICA modules

Maak gebruik van de 30 standaard overerfbare en aanpasbare open source logica modules . Of ontwikkel je eigen modules. Maximale flexibiliteit op het gebied van business logica.

ecManager maakt gebruik van ontwerpprincipes voor het ontwikkelen van software. Op deze wijze borgt ecManager de klantbelofte om altijd voorop te lopen met digital commerce.

Dit is dan ook de reden waarom ecManager is gebouwd op een service gerichte architectuur op basis van robuuste .NET standaarden. Daarmee borgt ecManager betrouwbaarheid, schaalbaarheid en snelheid. De modulaire aanpak biedt maximale flexibiliteit met dertig overerfbare en aanpasbare open source modules.

ecManager Modules

ecManager heeft alle commerce business logica binnen een modulaire service gerichte architectuur. Hierdoor is het mogelijk om efficiƫnt updates of aanpassingen uit te voeren. Het is niet meer noodzakelijk om een zware volledige monolithische software oplossing te updaten. Een module updaten of toevoegen is voldoende.

ecManager modules zijn standaard .NET open source modules gebaseerd op ecManager core moduledefinities. Deze modules zijn overerfbaar en aanpasbaar voor elke .NET ontwikkelaar van implementatiepartners of klanten. Je kunt ook je eigen business logica modules ontwikkelen en zo een perfecte match maken met customer journeys, bedrijfsprocessen, winkel- en merkervaringen of een specifiek IT-landschap. Maximale flexibiliteit en ontwikkelsnelheid.