ecManager API

Ontwikkel slimme en unieke webshops met behulp van de moderne ecManager API

ecManager API

ecManager is een flexibel ontwikkelplatform waarmee je unieke webshops mee kunt ontwikkelen. De servicelaag en flexibele API van ecManager helpen bij het snel en robuust ontwikkelen van slimme webshops en integraties.

Service laag

De ecManager SOA-architectuur biedt ontwikkelaars de mogelijkheid om direct met de service laag te communiceren voor een snelle uitwisseling van informatie.

Headless + Data API

Presenteer uw content op elke strorefront applicatie hoe u maar wilt.

Naast de ecManager SOA service laag, biedt ecManager ook de mogelijkheid om gebruik te maken van een moderne GraphQL API. Door belangrijke onderdelen van uw webshop-interface te scheiden van de commerce logica bent u vrij om te kiezen welke technieken en frameworks u wilt inzetten om zo de beste omni-channel winkelervaringen te kunnen ontwikkelen.

Zo biedt ecManager bijvoorbeeld een Data API met Google Data Studio.

GraphQL

GraphQL maakt het mogelijk om aan de client / storefront zijde, zelf  te bepalen welke data u nodig heeft. Er is slechts één endpoint. Stel elke vraag die je maar wilt.

Minimaliseer tegelijkertijd onnodig dataverkeer resulterend in een verbeterde performance en beschik altijd over de juiste API documentatie.