Toe aan een nieuw commerce platform?

Loop je tegen de grenzen aan van je huidige all-in-one commerce oplossing? Of wil je de TCO verlagen van een duur commerce platform? Een nieuw digital commerce platform kan een oplossing zijn.

De grenzen van je commerce pakket bereikt?

Je bent klein begonnen en je website draait op een template gebaseerde standaard multi-tenant all-in-one oplossing. (Zoals Lightspeed, Woocommerce, Shopify, Shopware, Cloudsuite en Magento 1) Inmiddels ben je groter geworden. Performance, veiligheid en schaalbaarheid staan onder druk en je wilt je meer kunnen onderscheiden in de markt. In deze situatie groeien bedrijven door naar een single tenant commerce ontwikkelplatform waarbij je ook techniek in kunt zetten om concurrentievoordeel mee te behalen. (Zoals ecManager) Meer flexibiliteit op het gebied van logica, presentatie en performance.

De kosten van je commerce platform te hoog?

Of, je hebt één of meerdere grote omnichannel webshops, b2c en b2b, internationaal binnen een complex systeemlandschap. Marges staan onder druk en de kosten van platformen als Hybris, Intershop, Magento 2, Salesforce, Sitecore en Episerver zijn torenhoog. ecManager is het alternatief om de total cost of ownership significant te verlagen met behoud van functionaliteit, flexibiliteit en kwaliteit.

Maar replatforming doe je niet even. Hoe pak je nu zoiets aan? Waar moet je op letten bij de keuze van een platform en ziet het vervolgtraject eruit?

ecManager helpt hierbij graag met informatie. Het is ook in ons belang dat er een goede match is voor de lange termijn tussen ons en de business case van onze klanten.