QuickStart Storefront

Snel van platform verwisselen? Een nieuwe webshop lanceren? Best-practice als startpunt? Met ecManager QuickStart ben je snel in business.

ecManager QuickStart storefront

ecManager QuickStart is een moderne best practice webshop, ontwikkeld op het ecManager commerce platform. Deze webshop omvat alle functionaliteiten die je nodig hebt, werkt volgens shopping conventies, is CRO-geoptimaliseerd en heeft een configureerbaar design. Deze QuikStart webshop kunt u laten aansluiten op uw merk en u kunt snel starten met online retailen.

De volledig aanpasbare webshop is vervolgens het startpunt om te gaan doorontwikkelen en te optimaliseren. Je kunt dan volledig gaan focussen op maximalisatie van shopping experiences, orderwaarde en conversie.

Open source storefront blokken

ecManager QuickStart werkt niet met rigide templates maar met aanpasbare en uitbreidbare open source blokken. QuickStart wordt standaard met 76 blokken, waaronder 13 contentblokken, uitgeleverd waarmee je een webshop frontend kunt bouwen.

Implementatiepartners kunnen binnen zes weken een volledig draaiende webshop met uw merkidentitiet implementeren. Onze Six Week Promise.

ecManager QuickStart wordt standaard meegeleverd met het ecManager Platform.

Vraag een QuickStart demo aan

DEMO