ecManager Fall ’18 Release

Het Nederlandse ontwikkelteam van ecManager werkt continue aan het vernieuwen en verbeteren van het ecManager digital commerce platform. Los van tussentijdse releases of releases van partners, brengt ecManager vier keer per jaar een grote release uit voor ecManager Server Editie, ecManager Cloud Editie en ecManager SaaS klanten.

De ecManager Fall ’18 release is vanaf 23 november 2018 beschikbaar voor partners en klanten. Deze grote release heeft een aantal grote vernieuwingen en ruim zeventig kleine verbeteringen en nieuwe features. Een volledig overzicht hiervan staat in onze release notes and migration steps.

De ecManager Fall ’18 Release biedt de volgende belangrijke nieuwe mogelijkheden:

Tasks & Scheduling Module

ecManager heeft nu ook een gloednieuwe Tasks & Scheduling module. Met deze module wordt het voor ecManager en implementatiepartners mogelijk om verschillende toepassingen te ontwikkelen voor het aanmaken, inplannen en ge-automatiseerd uitvoeren van business logica.

De op Hangfire gebaseerde module biedt ondersteuning voor multiple queues waaraan taken toegekend kunnen worden. De module ondersteunt elk type taak met eigen bijbehorende parameters.

Queues, taken en parameters zijn benaderbaar via het ecManager CMS, waar tevens resultaten van de uitgevoerde taken bekeken kunnen worden.

Voorbeelden van Tasks & Scheduling toepassingen zijn:

  • Clean-up scripts
  • Feed generator taken
  • Search (her)indexaties
  • Product imports

ecManager CMS Design

Het ecManager CMS krijgt in drie fases een grote update. In deze eerste fase is het design onder handen genomen. Deze sluit nu weer aan op onze design principes en de laatste applicatie design conventies. In de volgende release zal de interactie een update krijgen voor een verbeterd gebruiksgemak.

Login Module

Nieuw in ecManager is de login module waarmee implementatiepartners eenvoudig, en on-brand, toegang kunnen regelen voor bijvoorbeeld test en acceptatie-omgevingen.

70+ kleine fixes en verbeteringen

In deze release zitten ruim 70 kleine fixes en verbeteringen. Zoals hulp bij redirect import errors en functionaliteiten voor het verwijderen van cache.  Deze zitten in zowel ecManager Platform, ecManager CMS en ecManager QuickStart.

Interesse in een release demo?

Wil je meer weten over het ecManager digital commerce platform? Vraag dan een demo aan.
Vraag een demo aan