Het Meest Flexibele
Digital Commerce Platform

Het meest flexible single-tenant
commerce platform dat je kunt vinden.

Digital Commerce Platform

Met het ecManager digital commerce ontwikkelplatform bent u in staat om uw digital commerce en omnichannel ambities te realiseren. ecManager is gebouwd op Microsoft .NET technologie en door zijn openheid, schaalbaarheid en flexibiliteit past ecManager in iedere IT architectuur.

ecManager is verkrijgbaar in een aantal varianten, benieuwd naar de varianten?

Lees verder

Features

De functionaliteiten van ecManager worden iedere dag doorontwikkeld. Ben jij benieuwd naar de verschillende features? Bekijk dan de uitgelichte features of download de featurelist.

Lees verder

Technologie

ecManager is gebouwd op .NET technologie en Open Source. Een omnichannel e-commerce platform maakt altijd onderdeel uit van een groter landschap van systemen. In zo’n systeemlandschap is het van groot belang dat alle onderdelen open, schaalbaar en koppelbaar zijn. Dit zijn dan ook de drie uitgangspunten bij het ontwikkelen van ecManager op basis van service georiënteerde architectuur.

Lees verder

QuickStart Storefront

ecManager QuickStart is een moderne best practice webshop, ontwikkeld op het ecManager commerce platform. Deze webshop omvat alle functionaliteiten die je nodig hebt, werkt volgens shopping conventies, is CRO-geoptimlaiseerd en heeft een configureerbaar design. Deze QuikStart webshop kunt u laten aansluiten op uw merk en u kunt snel starten met online retailen.

Lees verder

Six Week Promiss

ecManager heeft samen met haar implementatiepartners de Six Week Promise ontwikkeld. Binnen zes weken doorlooptijd uur kan op basis van ecManager QuickStart een volledig werkende storefront met uw merkidentiteit ontwikkeld worden. Ideaal voor klanten waar een snelle time-to-market van belang is.

Lees verder

Roadmap

ecManager is in ontwikkeling. Deze ontwikkelingen worden door middel van een roadmap gepresenteerd. Benieuwd waar wij op dit moment en het komende jaar mee bezig zijn? Bekijk dan onze roadmap.

Lees verder