Implementatiepartners

Implementatiepartners van ecManager helpen jou je nieuwe webshop in te richten, beheren en te optimaliseren.

Gold Partner

De Nieuwe Zaak

De Nieuwe Zaak is een full service e-commerce specialist met ruim tien jaar ervaring met retail en B2B e-commerce. Een bedrijf met 100% focus op e-commerce en omnichannel, dat gewend is te denken vanuit de eindklant en opdrachten vanuit een multidisciplinair perspectief in te vullen. Het team bestaat uit ruim 85 experts, ieder met een specialisme: strategie, creatie, techniek of marketing.

De Nieuwe Zaak is een implementatiepartij van ecManager. Binnen gezamenlijke projecten streven beide partijen altijd naar de perfecte mix van strategie, creatie, techniek en marketing. De Nieuwe Zaak en ecManager zijn ervan overtuigd dat dit de enige manier is om volledige grip op het e-commerce proces te houden, met maximale invloed op het uiteindelijke rendement van uw webshop.

Silver Partner

DukTech

Duk-Tech is een Roemeense organisatie die zich vanaf haar oprichting in 2002 volledig gespecialiseerd heeft in software development services. Sinds haar oprichting werkt Duk-Tech samen met veel business partners over de hele wereld. Door de jaren heen heeft Duk-Tech veel ervaring opgedaan in het ontwikkelen van e-commerce, Enterprise Resource Planning, web portalen, online boekingssystemen, online casino’s, sociale netwerken en noem het maar op.

Duk-Tech is een implementatiepartij van ecManager. Dat wil zeggen dat Duk-Tech als dienstverlener betrokken is bij het doorontwikkelen van het ecManager platform, waarop verscheidene e-commerce oplossingen ontwikkeld zijn en worden voor eindgebruikers. Met haar brede ervaring ondersteunt Duk-Tech ecManager implementaties voor klant in het onderhouden van haar webshop. Door de samenwerking tussen Duk-Tech en ecManager is de klant in staat om haar klanten unieke user experiences te bieden die leiden tot optimale conversie.

Partner

Ifective

Ifective is ICT dienstverlener voor software solutions en managed services. Ifective ontzorgt bij het oplossen van ICT-vraagstukken op het gebied van cloud infrastructuren en softwareontwikkeling. Door zich te specialiseren in diverse sectoren biedt Ifective ICT-oplossingen die hier optimaal op aansluiten. Samen met haar strategische partners zet zij vol in op ontwikkelingen in de branche om aan te kunnen blijven sluiten op dat wat u nodig heeft op het gebied van ICT.

ecManager is een van die strategische e-commerce partners. Ifective is nauw betrokken bij de doorontwikkeling van het ecManager platform, waarmee zij haar klanten bedient bij het ontwikkelen van een platform dat volledig in dienst staat van de klant.