Thema's

De wereld om ons heen veranderd snel. Benieuwd hoe ecManager inspeelt op deze ontwikkelingen?

Kunstmatige intelligentie

Kunstmatige intelligentie (AI) is de manier waarop machines ‘denken als mensen’ hierbij neemt de computer de taken over van mensen zoals: redeneren, plannen, leren en begrijpen. De invloed van deze ontwikkeling in de toekomst is nog lastig in te schatten. Op dit moment worden we al beïnvloed door verschillende ontwikkelingen. Benieuwd hoe ecManager omgaat met Kunstmatige Intelligentie?

Ontdek

Mobile

Mobiel wordt steeds belangrijker, mobiele verkoop stijgt al jaren in de commerce wereld. Loop jij op dit moment omzet mis omdat je shop niet mobile proof is? Ziet jouw shop er totaal anders uit op mobiel dan op desktop en kun je daardoor je merkidentiteit niet overbrengen? Benieuwd hoe ecManager omgaat met deze mobile must-have?

Ontdek

Replatforming

Replatforming is een grote uitdaging. Hoe ga je nou over van het ene na het andere platform zonder informatie te verliezen? Wat zijn de knelpunten in het proces en hoe snel staat jouw webshop weer online? Benieuwd naar hoe snel je weer live staat met ecManager?

Ontdek

Digitale transformatie

De wereld om ons heen veranderd. Hoe zorg je er nou voor dat je als bedrijf klaar bent voor de toekomst? Dit betekend meer dan alleen een platform maar een gehele organisatie verandering. Benieuwd hoe wij je kunnen helpen met de transitie naar een digitale organisatie.

Ontdek

Omni-channel

Tegenwoordig verkopen bedrijven hun producten niet meer via één kanaal zoals de offline winkel. Consumenten zijn gewend de producten te kopen via de kanalen die hij of zij prettig vinden. Maar hoe zorg je ervoor dat deze kanalen elkaar niet bijten maar juist elkaar versterken. Benieuwd hoe ecManager kan helpen jouw organisatie om te buigen naar een omni-channel organisatie.

Ontdek

Performance

Consumenten zijn gewend om snel producten te kunnen bestellen. Wanneer de ervaring van het bestellen niet optimaal is kan er in het vervolg gekozen worden voor een andere shop die wellicht op een snellere manier zijn of haar producten aanbiedt. De ervaring van de klant is belangrijk voor de presentatie van het merk maar heeft ook invloed op de herhaalaankopen.

Ontdek

Veiligheid

Veiligheid is een hot-item in de wereld. Dit geldt uiteraard ook voor het onderhouden en beheren van een shop. Zijn jouw gegevens en de gegevens van jouw klanten eigenlijk wel goed beschermd? Voldoet jouw platform nog wel aan jouw organisatie stelt?

Ontdek

Time-to-market

Tijd is geld, en des te meer wanneer je online je producten verkoopt. Hoeveel klanten moet je teleurstellen, en hoeveel orders gaat je dat kosten? Snel live betekend ook snel. Daarna kun je de slag maken naar het optimaliseren hiervan. Benieuwd hoe snel de Quickshop live kan staan?

Ontdek