Retail

Waarom is ecManager geschikt voor retail organisaties?

Blijf je concurrentie voor!

ecManager geeft je het platform om een stap voor te blijven op jouw concurrentie. Hoe we dit doen? We bouwen unieke ervaringen, maximaliseren orders en conversies en zijn altijd snel. Benieuwd hoe we dit doen voor retailers?

Uniek, persoonlijk en competitief

Het platform van ecManager geeft jou de mogelijkheid om een eigen experience te ontwikkelen die aansluit bij jouw doelgroep. Het platform heeft een gescheiden presentatie laag waardoor de voorkant volledig aanpasbaar is. Doordat de data laag, logica laag, en presentatie laag gescheiden is behoud je de snelheid van het platform.

Systemen koppelen

Het platform van ecManager heeft een Open Source .NET technologie. Deze technologie maakt het mogelijk om te communiceren met verschillende systemen. In de praktijk betekend dit dat we eenvoudig kunnen aansluiten op bestaande systemen die worden gebruikt binnen de organisatie. Benieuwd met welke systemen ecManager in het verleden een succesvolle koppeling heeft gemaakt?

Webshop beheer

Het platform is ontwikkeld met de gedachte dat het beheert moet kunnen worden zonder de inzet van developers. Dit betekend dat bijvoorbeeld een marketeer zelf zijn content kan aanpassen in het CMS.

Een zeer snelle time-to-market

Het ontwikkelen van een commerce platform kost tijd. Wij snappen dat een bedrijf zo snel als mogelijk zijn processen weer zou moeten kunnen oppakken. Na zes weken kun je met het platform van ecManager live staan. Op deze manier beperken we de impact op de organisatie.

Één platform, meerdere bedrijven

Met het platform van ecManager is het mogelijk om verschillende sites, labels, talen te beheren vanuit één platform. Dit geeft kansen wanneer je bijvoorbeeld met meerdere merken in de toekomst online wil gaan verkopen, of als er plannen zijn om over de grens jou product te vermarkten.

Welke retailers gebruiken ecManager?