Merken

Waarom is ecManager geschikt voor merken?

Blijf je concurrentie voor!

ecManager geeft je het platform om een stap voor te blijven op jouw concurrentie. Hoe we dit doen? We bouwen unieke ervaringen, maximaliseren orders en conversies en zijn altijd snel. Benieuwd hoe we dit doen voor brands?

Merkbeleving

In de praktijk zien we dat de webshops niet altijd aansluiten bij de indentiteit van het merk. Dit komt doordat de presentatie laag niet gescheiden is en je tegen de beperkingen van het platform loopt. Bij ecManager is de presentatie laag gescheiden van de logica- en datalaag waardoor je volledige vrijheid hebt aan de voorkant.

Een zeer snelle time-to-market

Het ontwikkelen van een commerce platform kost tijd. Wij snappen dat een bedrijf zo snel als mogelijk zijn processen weer zou moeten kunnen oppakken. Na zes weken kun je met het platform van ecManager live staan. Op deze manier beperken we de impact op de organisatie.

Meerdere merken op één platform

Bij organisaties met meerdere merken blijkt het lastig te zijn om alle identiteiten staande te houden. Hoe zorg je er nou voor dat alle merken een eigen omgeving hebben, maar de achterkant toch eenvoudig en vooral gebruiksvriendelijk is.

Webshop als een service

Een nieuwe webshop is een investering voor een organisatie. Nu bestaat er een oplossing om een webshop als een service af te nemen. De combinatie tussen een omgeving die aanpasbaar is aan jouw wensen en af te nemen is als service zien we niet vaak. ecManager levert deze mogelijkheid uit.

Omni-channel

Alleen de producten verkopen via een webshop is niet meer van deze tijd. De combinatie van offline, online en de combinatie met eventuele handelsplatformen is één die ook jouw merk helpt te groeien. Maar hoe ga je dan om met orders, en komen deze dan overeen met de aantallen in de winkel.

ecManager merkfabrikant voorbeelden