B2B en Groothandel

ecManager is zeer geschikt voor B2B en groothandel organisaties. Ontdek waarom.

Blijf je concurrentie voor!

ecManager geeft je het platform om een stap voor te blijven op jouw concurrentie. Hoe we dit doen? We bouwen unieke ervaringen, maximaliseren orders en conversies en zijn altijd snel. Benieuwd hoe we dit doen voor groothandels?

Omni-channel

Van een groothandel transformeren naar een omni-channel bedrijf is een uitdaging. Maar een uitdaging die vele voordelen heeft voor jouw organisatie. Denk bijvoorbeeld aan de grote hoeveelheid data die tevoorschijn komt op klant maar ook productniveau. Benieuwd hoe ecManager jou hier in kan ondersteunen?

Verkopen buiten Nederland

De grenzen van Nederland zijn niet de grenzen van jouw groothandel. Bij het versturen van jouw producten naar het buitenland moet je letten op verschillen in talen, wetgeving, valuta en belastingen. Hoe ga je hiermee om?

Digitale transformatie

De wereld is de afgelopen jaren veranderd. Het is voor een merk eenvoudiger geworden om direct aan de eindklant te verkopen. Hoe ga je hier mee om, en hoe zorg je ervoor dat jij de sleutelfiguur bent tussen de eindklant en het merk? Waar zit jou toegevoegde waarde?

Integratie

Het op elkaar laten aansluiten van verschillende processen en systemen in een complex landschap is noodzakelijk om een optimaal proces te ontwikkelen. De koppelingen tussen deze systemen zijn belangrijk om grip te houden op het proces binnen jou bedrijf. Sluit de voorraad bijvoorbeeld aan op de onlineomgeving.

ecManager B2B voorbeelden