COMMERCE OPLOSSING VOOR JOUW MARKT

Ben je een retailer, merkfabrikant of groothandel? Ontwikkel een succesvolle commerce oplossingen voor jouw markt.

Digital commerce oplossingen per sector

Het ecManager digital commerce platform stelt je in staat om branche-specifieke oplossingen te ontwikkelen. ecManager heeft haar focus op het faciliteren van merken, retailers en groothandels met een online omzet vanaf 1 miljoen tot 100 miljoen euro. Met ecManager ontwikkelt u passende klantervaringen en het converteren van bezoekers en producten naar orders. Gecombineerd met branche-specifieke features maakt van ecManager een krachtig commerce platform waarmee je concurrentievoordeel mee kunt creëren. Wit u meer weten wat ecManager voor uw type organisatie kan betekenen?

Retail

Hoe blijf je uniek als retailer? Hoe zorg je ervoor dat je order management systeem communiceert met je webshop? Kan ik zelf mijn webshop beheren?

Een paar voorbeelden van vragen die we zien in de branche. Maar hoe ga jij als organisatie hier mee om? Lees verder om te zien hoe ecManager deze vragen wegneemt voor jouw bedrijf.

Oplossingen voor retail

Merken

In de praktijk zien we dat de webshops niet altijd aansluiten bij de identiteit van het merk. Dit komt vaak door beperkingen van technologie zoals een weinig flexibele presentatielaag,. Of door multi-tenant oplossingen waar je functinaliteiten en resources moeten delen met je concurrent. Time-to-market is vaak ook belangrijk voor merken.

Bekijk welke oplossingen je met ecManager kunt ontwikkelen vanuit een merkgedachte.

Oplossingen voor merken

B2B & groothandels

B2B organisaties en groothandels hebben vaak te maken met veel verschillende processen en integraties. Hoe kun je deze nou efficient en effectief integreren binnen een commerce platform en/of communiceren? Wat doen we met de informatie uit de verschillende platformen, en hoe kunnen we dit samenbrengen?

Benieuwd hoe wij omgaan met deze vragen?

Oplossingen voor B2B