EEN COMMERCE OPLOSSING VOOR ELK VAKGEBIED

Management, e-commerce sales, online marketeers en IT-managers, hebben elk hun verantwoordelijkheden en taken om succesvol te zijn. Lees hoe ecManager helpt.

Digital commerce ondersteuning voor elke rol

Het ecManager digital commerce platform stelt jouw organisatie in staat om doelstellingen, wensen en eisen van verschillende disciplines te ondersteunen. Management, e-commerce, marketing en IT hebben elk hun eigen verantwoordelijkheden en taken. Het is dan ook belangrijk dat een digital commerce platform ondersteuning biedt voor deze rollen. Wil je meer weten over hoe ecManager jou kan helpen om succesvol te zijn in jouw functie? Selecteer jouw rol en lees verder.

E-commerce sales

Marges staan onder druk. Je moet orderwaarde en conversies zien te vergroten. Hoe kun je cross en up-sell of extra verkoop in fysieke winkels faciliteren? Hoe zet je al jouw beschikbare data in voor het verbeteren van verkoopresultaten?

UiTDAGINGEN e-commerce manager

Digital marketing

Jij moet kunnen inspireren, een digitale winkelervaring kunnen neerzetten die aansluit bij de customer journey van jouw klanten. Je wilt 100% aansluiten met jouw merk. Je wilt interne- en externe zoekresultaten kunnen verbeteren en marketplace feeds kunnen managen, NPS scores verbeteren en slimme dingen kunnen doen met jouw data. Een digital commerce platform dat merkmanagers en online marketeers ondersteunt, helpt om dit en meer te bereiken.

Uitdagingen Online Marketeer

Management

Jij managet een business of digitale transformatie. Je bent verantwoordelijk voor het in staat stellen van van veranderingen binnen jouw organisatie. Je zorgt dat er aan klantverwachtingen wordt voldaan en bereidt de organisatie voor op toekomstige (markt)ontwikkelingen. Risico’s moeten worden gemanaged en de total cost of ownership (TCO) moet zo laag mogelijk zijn. Wij geloven dat duurzame vooruitgang, business transformatie en concurrentiekracht voor een groot deel door techniek wordt gedreven. ecManager ondersteunt jouw management doelstellingen en verantwoordelijkheden.

Uitdagingen management

IT

Hoe ondersteunt jouw (toekomstige) IT-infrastructuur efficiënte en effectieve digital commerce business? Ondersteunt je commerceplatform cloudinnovaties? Hoe gaat het om met veiligheid, compliancy, schaalbaarheid, updates en snelheid? Ben je flexibel genoeg om je marketing- en e-commercedoelen te ondersteunen?

UITDAGINGEN IT