Steps

Ready. Set. Celebrate!

Waarmee heeft ecManager geholpen?

 

  • Migratie van de oude webshop van Magento naar ecManager.
  • Realisatie van drie webshops te beheren vanuit één omgeving.
  • Naadloze integratie met diverse online marketing oplossingen.

Uitdaging

Steps wilde een webshop ontwikkelen die vanuit dezelfde omgeving te beheren is als de webshops van Miss Etam en Promiss. De webshop van Miss Etam, welke al eerder ontwikkeld was, moest hiervoor de basis vormen. Dit betekent dat de bestaande webshop gemigreerd moest worden van Magento (re platforming) naar ecManager. Het ecManager omnichannel e-commerce platform wordt dan de motor van deze drie webshops.

 

Oplossing

De oplossing voor de uitdaging van Steps ligt in het ontwikkelen van een nieuwe webshop die vanuit dezelfde omgeving te beheren is als twee andere webshops. Hierbij was het uitgangspunt om maximaal gebruik te maken van de krachtige motor van het ecManager platform. Vanuit één beheeromgeving kunnen de drie labels ingericht, beheerd en geoptimaliseerd worden, door onder andere de krachtige marketing features van ecManager. Daarnaast zijn er koppelingen gerealiseerd met diverse externe systemen.

 

Resultaat

Vanaf heden inspireert Steps haar klanten met een nieuwe en kleurrijke webshop. In het migratietraject is rekening gehouden met de feature dat klanten in het nieuwe platform kunnen inloggen met de inloggegevens die ze gebruikten in het oude platform. Hierdoor sluit de nieuwe webshop goed aan bij de behoefte van klanten en blijft Steps consistente user experiences bieden.

BEKIJK HET RESULTAAT

Benieuwd wat ecManager voor jou kan betekenen?

Neem contact met ons op en we informeren u graag over de mogelijkheden.