Reed Business

Marktleider in veel business-to-business sectoren!

Waarmee heeft ecManager geholpen?

 

  • Realiseren van een multichannel platform en maatwerk oplossing
  • Beheersbaar maken van meerdere labels vanuit één platform
  • Betrouwbare, makkelijk te schalen en flexibele oplossing
  • Mogelijk maken van een snelle time-to-market

Uitdaging

Om meer omzet te genereren was Reed Business op zoek naar een e-commerce oplossing om e-commerce activiteiten op te zetten en uit te voeren. Om dit te realiseren nam Reed Business een implementatiepartner in de arm. De uitdaging van het project lag in het opzetten en beheersen van een multilabel shop omgeving, waarbij meerdere webshops eenvoudig te creëren, realiseren en beheren zijn voor Reed Business.

 

Oplossing

In een multidisciplinair traject zijn de specificaties bepaald voor het e-commerce platform van Reed Business. Om een stabiele, maar flexibele en schaalbare platform te ontwikkelen heeft Reed Business gekozen om haar webshop op ecManager e-commerce platform te laten bouwen. Met ecManager is het voor Reed Business eenvoudig om meerdere labels (webshops) te beheren vanuit één CMS. Samen met Reed Business is er een concept ontwikkeld waarbij dit optimaal gecombineerd wordt met de gewenste daadkracht, user experience en gekoppelde backoffice systemen.

 

Resultaat

Het resultaat van de samenwerking tussen Reed Business en ecManager is een professionele e-commerce oplossing die naadloos aansluit op de ambities van Reed Business. Met deze krachtige maatwerk oplossing is zij in staat om via al haar labels professioneel online te retailen, zonder in te moeten leveren op het gebied van gebruiksgemak aan de vraag- of aanbodzijde. De webshops van Reed Business zijn ontwikkeld op basis van ecManager e-commerce platform en gekoppeld aan alle aanwezige backoffice systemen. Dit maakt het voor Reed Business eenvoudig om meerdere webshops te beheren.

BEKIJK HET RESULTAAT

Benieuwd wat ecManager voor jou kan betekenen?

Neem contact met ons op en we informeren u graag over de mogelijkheden