Raven Hengelsport

Alles voor de hengelsport

Waarmee heeft ecManager geholpen?

 

  • Realisatie van nieuwe responsive webshop
  • Omnichannel strategie ondersteunend
  • Naadloos inpasbaar in bestaande applicatielandschap
  • Multi-country en multi-currency te “clonen” website voor buitenland

Uitdaging

Raven Hengelsport is dé specialist voor de hengelsporter met megastores in binnen- en buitenland, eigen experts en een webshop. De bestaande webshop sloot niet langer aan op de behoeften van de moderne consument en bij de manier waarop deze zich tegenwoordig oriënteert en tot aankoop overgaat: de customer journey.

 

Oplossing

Raven was op zoek naar e-commerce platform voor integratie van de online- en offline kanalen. ecManager is het platform dat de vereisten van Raven als responsive design, omni-channel denken, online marketing ondersteuning en conversie optimalisatie kan faciliteren. Tijdens de ontwikkeling van de nieuwe webshop is door de implementatiepartner veel aandacht besteed aan conversie optimalisatie om direct het resultaat en rendement van de webshop te verbeteren, met behulp van de features van ecManager.

 

Resultaat

Er is een nieuwe webshop ontwikkeld en er zijn direct conversie verbeteringen in de webshop doorgevoerd. Raven kan zelf verder werken met het optimaliseren van conversie, orderwaarde, online marketing campagnes en omnichannel retailen.

BEKIJK HET RESULTAAT

Benieuwd wat ecManager voor jou kan betekenen?

Neem contact met ons op en we informeren u graag over de mogelijkheden