Miss Etam

Mooi jezelf zijn!

Waarmee heeft ecManager geholpen?

 

  • Migratie naar omnichannel editie van ecManager e-commerce platform
  • Responsive webshop
  • Naadloos inpasbaar in bestaande applicatielandschap
  • Goede business case door gunstige TCO

Uitdaging

Miss Etam had al uitgebreide ervaring opgedaan met het online verkopen van haar assortiment via de haar webshop. Na een turbulente periode  wilde Miss Etam snel een nieuwe responsive webshop implementeren die de omnichannel strategie kan ondersteunen. Daarnaast moest de nieuwe huisstijl geïntroduceerd worden.

 

Oplossing

In nauwe samenwerking met de implementatie partner koos Miss Etam voor migratie van de webshop naar ecManager omnichannel platform. Door te kiezen voor ecManager als e-commerce platform werd Miss Etam in staat gesteld om relatief snel en met een heldere TCO de webshop te relaunchen. De overwegingen hierbij waren criteria als betrouwbaarheid, schaalbaarheid en flexibiliteit. Bovendien is de webshop eenvoudig te beheren door het gebruikersvriendelijke karakter van ecManager.

 

Resultaat

In mei 2016 is de vernieuwde webshop van Miss Etam live gegaan. Verschillende marketing oplossingen zijn geïntegreerd met ecManager als e-commerce platform. Daarmee kan Miss Etam keihard werken aan haar omnichannel strategie, aan het behalen van onze e-commerce doelstellingen en aan de totale groei van Miss Etam.

BEKIJK HET RESULTAAT

Benieuwd wat ecManager voor jou kan betekenen?

Neem contact met ons op en we informeren u graag over de mogelijkheden