Makro Kerstpakketten

Al meer dan 45 jaar op maat gemaakte kerstpakketten!

Waarmee heeft ecManager geholpen?

 

  • Online vindbaar zijn (SEO) voor haar grote doelgroep
  • Eenvoudig te beheren website realiseren
  • Integratie van mobiele devices binnen omnichannel strategie
  • Flexibiliteit om content op ieder moment te laten aansluiten op de doelgroep

Uitdaging

Hoewel kerst pas eind december plaatsvindt wil Makro Kerstpakketten haar grote klanten al enkele maanden eerder in haar speciaal ingerichte showrooms ontvangen. Hier worden klanten geïnspireerd en maken ze kennis met de oneindige mogelijkheden als het gaat om kerstpakketten. Dit betekent ook meteen dat er iedere nieuwe maand nieuwe content op de webshop geplaatst dient te worden, om klanten een ultieme klantervaringen aan te kunnen bieden. Voor kleinere klanten geldt dat de doelstelling is dat zij een bestelling plaatsen in de webshop in (uiterlijk) oktober.

 

Oplossing

Makro Kerstpakketten heeft gekozen om haar nieuwe webshop te laten bouwen op ecManager e-commerce platform. De flexibiliteit en het gebruiksgemak dat ecManager webwinkeliers biedt is een belangrijk criterium voor de kerstpakketten specialist. Makro Kerstpakketten vindt het belangrijk dat zij haar content snel en eenvoudig aan kan passen, zodat haar boodschap op ieder moment aansluit bij de wensen van haar doelgroep.

 

Resultaat

In september 2014 is de nieuwe webshop van Makro Kerstpakketten live gegaan. Met deze unieke webshop is Makro helemaal klaar voor de komende kerstperiodes. Uiteraard wordt de webshop continu geoptimaliseerd en in de loop van 2015 is de webshop ook geschikt gemaakt voor mobiele devices. Hiermee is Makro in staat om haar doelgroepen nog beter te bedienen. Vanaf de livegang verzorgt De Nieuwe Zaak alle optimalisaties op het gebied van online marketing.

BEKIJK HET RESULTAAT

Benieuwd wat ecManager voor jou kan betekenen?

Neem contact met ons op en we informeren u graag over de mogelijkheden