Kiwitz

Nauwe verbondenheid met klanten en relaties!

Waarmee heeft ecManager geholpen?

 

  • Flexibel te configureren website die aansluit bij klantbehoeften
  • Volledige integratie met bestaande systemen
  • Mobiele devices als integraal onderdeel van omnichannel strategie
  • Responsive webshop met gunstige TCO

Uitdaging

Via haar vorige website bood Kiwitz een deel van haar productaanbod aan op de online markt. In 2014 werd besloten dat de website niet genoeg meer aansloot bij de organisatie, de doelgroep en de ambities. Om met name de doelgroepen van Kiwitz ook in de toekomst aan te spreken was een nieuwe en professionele webshop noodzakelijk.

 

Oplossing

Kiwitz heeft in samenwerking met de implementatiepartij de specificaties opgesteld om een professionele webshop te realiseren. Er is gekozen voor ecManager als platform, omdat daarmee de organisatie optimaal ingericht kon worden voor e-commerce. De basis van de nieuwe Kiwitz webshop ligt in een uitgebreide analysefase, waarin de wensen en behoeften van zakelijke klanten nauwkeurig in kaart zijn gebracht. Deze behoeften zijn vertaald naar een professionele webshop, die Kiwitz in staat stelt om haar vernieuwde business case tot realiteit te maken.

 

Resultaat

Het eerste resultaat van de multidisciplinaire projectaanpak is een responsive webshop, gebouwd op de software van ecManager. De software van ecManager kon naadloos worden geïntegreerd met huidige systemen, waardoor Kiwitz in staat was om haar webshop eenvoudig en overzichtelijk te onderhouden. Hiermee is Kiwitz klaar voor de toekomst en combineert ze de klantbehoefte naadloos met haar business case. Met een marketingteam wordt gewerkt aan het uitbreiden van de Kiwitz klantenkring en aan het optimaliseren van het serviceniveau voor bestaande relaties. De focus ligt hierbij op resultaat en volledig vanuit de behoefte van de eindklant. ecManager ondersteunt deze strategie.

Bekijk het resultaat

Benieuwd wat ecManager voor jou kan betekenen?

Neem contact met ons op en we informeren u graag over de mogelijkheden
Contact