B&C Raamdecoratie

Mode voor je raam

Waarmee heeft ecManager geholpen?

 

  • Het bouwen van een inspirerende multi-country webshop, gericht op consumenten.
  • Het inbouwen van een configurator voor het samenstellen van raamdecoratie.
  • Een platform ontwikkelen dat B&C in staat stelt om leads aan te leveren bij haar dealers.

Uitdaging

Bece Raamdecoratie maakt al 45 jaar raamdecoratie op maat, met voornamelijk B2B partijen als afnemers (zowel nationaal als internationaal). Naast de B2B partijen waarvoor Bece voornamelijk werkzaam is, wilde zij ook actief worden voor consumenten. Omdat B&C Raamdecoratie werkt met dealers is het erg belangrijk om geen kanaalconflicten te veroorzaken.

 

Oplossing

Om consumenten te bereiken, te inspireren en hen te overtuigen om bestellingen te plaatsen moest een website worden ontwikkeld waarbij consumenten inspiratie kunnen opdoen en producten online kunnen configureren op basis van hun eigen ramen. Deze website is volledig gebaseerd op ecManager, met een configurator van Picario.

 

Resultaat

Het resultaat van het werk dat voor Bece Raamdecoratie is uitgevoerd is een website waarbij er een juiste balans is tussen inspiratie en conversie. Zo kunnen consumenten de configurator gebruiken om producten zelf samen te stellen, maar zij kunnen hun samengestelde producten niet daadwerkelijk afrekenen. De reden hiervoor is dat er teveel details zijn waarbij de specialisten van B&C helpen, zodat consumenten raamdecoratie op maat ontvangen. Om producten af te rekenen nemen dealers daarom contact op met de consument om bestellingen te helpen afronden.

BEKIJK HET RESULTAAT

Benieuwd wat ecManager voor jou kan betekenen?

Neem contact met ons op en we informeren u graag over de mogelijkheden