Actify

Gezond eten en bewegen

Waarmee heeft ecManager geholpen?

 

  • De realisatie van het online leefstijlplatform Actify, bedoeld voor de 3 miljoen klanten van Zilveren Kruis.
  • De snelle realisatie van een webshop, gebaseerd op ecManager.
  • De mogelijkheid om punten in te wisselen in ruil voor korting in de webshop.

Uitdaging

Zilveren Kruis is met bijna 3 miljoen klanten de grootste collectieve zorgverzekeraar. Om deze klanten te motiveren om gezonder te leven, en daarnaast een relatie op te bouwen met deze klanten, is het online platform Actify in het leven geroepen. Actify moet het online leefstijlplatform worden.

 

Oplossing

Het platform Actify probeert klanten op een laagdrempelige manier gezonder te laten leven. Het platform bestaat uit een corporate site, een webshop en een data laag. Zowel de corporate site en de webshop zijn gebaseerd op ecManager. De corporate site bevat veel maatwerk. Daarentegen is de webshop van Actify binnen afzienbare tijd gerealiseerd met behulp van ecManager. In de webshop verkoopt Actify producten, waarbij klanten punten kunnen inwisselen die ze hebben gespaard.

 

Resultaat

Actify is ontwikkeld als een online leefstijlplatform. Zo kunnen gebruikers van Actify zich aanmelden voor challenges op de gebieden bewegen, voeding en mentaal. Voordat het platform live ging heeft Actify een security scan van MADISON GURKHA ondergaan, waarbij de hele ontwikkelde omgeving is getest. Uit deze security scan zijn geen blokkerende issues gekomen. Met het Actify platform is Zilveren Kruis in staat om klanten te motiveren om gezonder te leven. Daarnaast bouwt Zilveren Kruis hierdoor een sterkere band op met haar klanten.

BEKIJK HET RESULTAAT

Benieuwd wat ecManager voor jou kan betekenen?

Neem contact met ons op en we informeren u graag over de mogelijkheden