Tweakwise en ecManager optimaliseren customer experiences maximaal

Tom Obdam •  13 juli 2017

TWEAKWISE en ecManager helpen retailers, groothandels en merkfabrikanten écht verder, door customer experiences maximaal te optimaliseren.

ecManager staat voor een open, schaalbaar en flexibel omnichannel e-commerce platform dat alle functionaliteiten bezit om een webshop te beginnen. Met de mogelijkheid om Tweakwise eenvoudig te integreren beschikken webwinkeliers over alle mogelijkheden om tegemoet te komen aan de huidige behoeften van klanten, op het gebied van zoeken, navigatie en personalisatie.

Tweakwise is een intelligente tool die het zoeken, navigeren en merchandising in webshops optimaliseert. Bovenop de standaard features die het ecManager platform biedt krijgen webwinkelier hiermee de mogelijkheid om de webshop nóg beter te maken. En niet geheel onbelangrijk: Tweakwise wordt gebruikt door diverse grote retailers.

In de snel veranderende online wereld ontstaan steeds meer professionele webshops. Het doel van webshops is uiteraard om producten te verkopen. Om net een stapje verder te gaan en succesvol in te spelen op klantbehoeften biedt Tweakwise uitkomst. Met de beschikbaarheid van Tweakwise door een simpele integratie in het omnichannel e-commerce platform ecManager kunnen beide partijen voldoen aan de behoefte van webwinkeliers en hun eindklanten.

Egbert Bakker, partner manager van ecManager: “Hoewel de standaard functionaliteiten van ecManager volstaan voor een groot deel van onze klanten, biedt Tweakwise hele goede mogelijkheden om eindklanten nóg betere customer experiences te bieden. Daarom is de eenvoudige integratie tussen ecManager en Tweakwise enorm waardevol en daar zijn we trots op.”

Richard Selles, mede-eigenaar van Tweakwise: “Ons Tweakwise Navigator product vormt een perfecte aanvulling op het omnichannel e-commerce platform ecManager. De principes achter ecManager sluiten naadloos aan op de achterliggende idee van Tweakwise: flexibel te gebruiken en zelf in controle zijn over je webshop.”

Wilt u meer weten over de partners van ecManager.