Tasks en scheduling mogelijkheden met ecManager Fall ’18 Release

Bjørn Hascher •  23 november 2018

ecManager Fall ’18 Release biedt nieuwe e-commerce ontwikkelmodules, een nieuw CMS design en ruim zeventig fixes en verbeteringen.

ZWOLLE – ecManager, sinds 2006 toonaangevend leverancier van digital commerce technologie, brengt vandaag de Fall ’18 Release uit. De nieuwe release biedt klanten met ecManager storefronts de mogelijkheid gebruik te maken van nieuwe ontwikkelmodules en bevat een groot aantal fixes en verbeteringen.

ecManager heeft een gloednieuwe Tasks & Scheduling module. Met deze ontwikkelmodule wordt het voor ecManager, implementatiepartners en klanten mogelijk om verschillende toepassingen te ontwikkelen voor het aanmaken, inplannen en geautomatiseerd uitvoeren van digital commerce business logica. Voorbeelden van Tasks & Scheduling toepassingen zijn: Clean-up scripts, feed generator taken, search (her)indexaties en product imports.

Het ecManager CMS waarmee webshops eenvoudig beheerd kunnen worden, wordt ook onder handen genomen. In drie fases krijgt het een grote update. In de Fall ’18 release is het design onder handen genomen. Deze sluit nu weer aan op onze design-principes en de meest recente applicatie designconventies. In de volgende release zal de interactie een update krijgen voor een verbeterd gebruiksgemak.

In deze release zitten verder ruim 70 kleine fixes en verbeteringen zoals een nieuwe login module en verbeterde btw weergaves. De nieuwe ontwikkelingen zitten in het ecManager Digital Commerce Platform, ecManager CMS en de ecManager QuickStart webshop.

Bjørn Hascher, Customer Success & Partner Manager bij ecManager: “Deze release is per direct beschikbaar voor onze implementatiepartners en klanten die werken met ecManager Server Editie, ecManager Cloud Editie. Voor de ecManager SaaS klanten staat de implementatie van de update reeds ingepland. Inmiddels zijn we met nieuwe innovaties bezig voor de volgende release, zodat onze klanten altijd voorop blijven lopen met hun digital commerce technologie.”