SWS solutions en ecManager sluiten een strategisch partnership

Tom Obdam •  15 december 2016

 

SWS SOLUTIONS en ecManager tekenen een strategische partnerovereenkomst voor de implementatie van het omnichannel e-commerce platform ecManager.

Met het tekenen van de partnerovereenkomst voegt het full-service internetbureau SWS Solutions het omnichannel e-commerce platform ecManager toe aan haar e-commerce oplossingen.  Het succes van een webshop is, naast een optimaal converterend design, de keuze van een geschikt e-commerce platform. Met de uitbreiding van haar portfolio van e-commerce platformen met ecManager, kan SWS Solutions haar klanten altijd een passende oplossing bieden.

ecManager staat voor een betrouwbaar, schaalbaar en flexibel e-commerce platform dat webwinkeliers in staat stelt om (zonder IT kennis) een webshop te beheren, in te richten en te optimaliseren. Bij het tekenen van de overeenkomst voegt ecManager SWS Solutions als zesde implementatiepartner toe aan haar partnernetwerk. Hiermee heeft ecManager voor ieder type klant een geschikte implementatiepartner die het gehele project op zich kan nemen.

Steeds meer organisaties hebben de behoefte om te transformeren naar een omnichannel organisatie. De betrouwbaarheid, schaalbaarheid en flexibiliteit van het platform ecManager, gecombineerd met de brede ervaring van SWS Solutions, betekent voor klanten dat zij in staat zijn om hun omnichannel strategie snel en solide uit te voeren. ecManager biedt hiervoor alle benodigde condities en SWS Solutions zorgt voor de juiste ontwikkeling van de oplossing.

Peter van Noord, directeur van ecManager: “We zijn erg blij dat we SWS Solutions kunnen toevoegen als implementatiepartner. SWS Solutions biedt vanaf heden ook het ecManager platform aan. Hiermee biedt SWS Solutions haar klanten altijd een passende oplossing; of het nu om een best practices webshop, een op maat gemaakte webshop of een full-service traject gaat”.

Sander Nijhuis, CEO van SWS Solutions: “Met name in de B-to-B markt zien wij een toenemende behoefte aan een betrouwbaar en kwalitatief hoogwaardig e-commerce platform dat functionaliteiten biedt die waarde toevoegen voor de klant. SWS Solutions heeft ruime ervaring met implementaties van e-commerce platformen en het oplossen van integratievraagstukken zoals payment oplossingen. Het gebruik van .NET technologie en standaard architectuur stelt SWS Solutions in staat om ecManager als e-commerce platform te implementeren en naadloos te integreren in het omringende systeemlandschap. Een mooie combinatie”.