SDNA Infotech en ecManager slaan de handen ineen

Tom Obdam •  15 december 2016

SDNA INFOTECH heeft de handen ineengeslagen met ecManager, hét omnichannel e-commerce platform. SDNA Infotech sluit zich als implementatiepartner aan bij het uitgebreide partnernetwerk van ecManager; ze gaat de implementatie van het ecManager platform voor haar klanten op zich nemen.

SDNA Infotech is een wereldwijde IT Solution en Service Provider. Ze helpt zowel startups als grote bedrijven bij het ontwikkelen van IT solutions en IT services. SDNA Infotech is wereldwijd actief en een aantal van haar belangrijkste klanten is 42 Race, OnGuard, HLBi, 2C2P, Overstock en Philips. Met bijna tien jaar ervaring is SDNA Infotech een betrouwbare partner en expert in het ontwikkelen van hoogwaardige IT oplossingen. Vanaf heden voegt SDNA Infotech het omnichannel e-commerce platform ecManager toe aan haar e-commerce oplossingen.

ecManager staat voor een betrouwbaar, schaalbaar en flexibel e-commerce platform dat webwinkeliers in staat stelt om (zonder IT kennis) een webshop te beheren, in te richten en te optimaliseren. Tot op heden had ecManager vier implementatiepartijen; Ifective, De Nieuwe Zaak, DukTech en IndoGlobalTech. Met het partnership tussen SDNA Infotech heeft ecManager een vijfde implementatiepartner kunnen toevoegen aan haar netwerk.

Steeds meer organisaties hebben de behoefte om te transformeren naar een omnichannel organisatie. Hiervoor is een passend e-commerce platform dat voldoet aan alle eisen van deze organisaties noodzakelijk. Met dit nieuwe strategische partnership zijn zowel ecManager en SDNA Infotech in staat om ambitieuze klanten te helpen om te transformeren naar een omnichannel organisatie. ecManager zal SDNA Infotech ondersteunen in opleiding en training, zodat SDNA Infotech haar klanten passende oplossingen kan bieden met een snellere time-to-market.

Peter van Noord van ecManager: “We zijn erg blij dat we SDNA Infotech kunnen toevoegen als implementatiepartner. De jarenlange ervaring van SDNA Infotech in het ontwikkelen van hoogwaardige IT solutions, in combinatie met het omnichannel e-commerce platform ecManager,  biedt de mogelijkheid aan onze klanten om converterende webshops te realiseren.”

Kjell Genuit, business developer van SDNA Infotech: “Wij zijn enorm trots op onze samenwerking met ecManager. Samen met ecManager kunnen we onze klanten en hun webshops nog beter bedienen. Het platform van ecManager biedt de flexibiliteit en het gemak waar onze klanten naar op zoek zijn. Wij zijn nu nog beter in staat om passende webshops aan te bieden waar conversie de primaire focus is. Ook buiten Nederland verwachten wij een goede aansluiting.”