Roadmap Update: verbeterde GraphQL API en CMS interactie

Bjørn Hascher •  6 februari 2019

ZWOLLE – ecManager heeft een nieuwe ecManager roadmap update gepubliceerd voor het eerste deel van dit jaar. De focus voor de komende maanden zal liggen op fase II van de ecManager CMS update, vooral gericht op het verbeteren van interactie. Daarnaast ligt de focus op het verder uitbouwen van de moderne ecManager GraphQL API.

In het vorige kwartaal heeft ecManager Fase I van de ecManager CMS update afgerond. Het nieuwe design is inmiddels beschikbaar voor klanten. Het ontwikkelteam werkt nu aan verbetering van interactie en aansluiting op onze nieuwe API. Zo wordt het voor ecManager gebruikers makkelijker om middels drag & drop ecManager storefront blokken in te richten en te beheren.

Naast CMS werkzaamheden krijgt onze GraphQL API veel aandacht de komende periode. Veel logica zal worden toegevoegd aan onze ecManager API.

Bekijk hier de ecManager roadmap.