PayCheckout sluit zich als partner in Payment Services aan bij ecManager

Tom Obdam •  10 maart 2017

De transactiesoftware van PAYCHECKOUT versterkt sinds kort het omnichannel e-commerce platform ecManager met het aanbieden van goede ervaringen in online betalen.

ecManager staat voor een open, schaalbaar en flexibel omnichannel e-commerce platform dat alle functionaliteiten bezit om een webshop te beginnen. Naast onder andere Buckaroo en Klarna biedt ecManager sinds kort ook de transactiesoftware van PayCheckout aan. Met het aansluiten van deze payment provider kunnen webwinkeliers die ecManager als e-commerce platform gebruiken hun klanten altijd voorzien van de juiste betalingsmogelijkheid.

Met PayCheckout breiden webshopeigenaren hun internetkassa uit. Omdat iedere klant eigen betalingsvoorkeuren heeft, voorziet PayCheckout deze klanten van diverse betalingsmogelijkheden. De betaalsoftware van PayCheckout onderscheidt zich op een groot aantal punten van andere PSP’s. Zo is de software van PayCheckout ordergericht en is het mogelijk in één oogopslag een volledige betaling in te zien. Wel zo gemakkelijk als uw klant vragen heeft. Of klanten nu winkelen op desktop, tablet of mobiel; PayCheckout garandeert een gemakkelijke en veilige betaling. De volledig responsive betaalpagina zorgt altijd voor een goede betaalervaring voor klanten.

Egbert Bakker, partner manager van ecManager: “We zijn erg blij dat we PayCheckout mogen toevoegen aan ons uitgebreide partnernetwerk. PayCheckout biedt echt toegevoegde waarde voor onze gebruikers door gemakkelijke betalingen die over alle devices heen mogelijk zijn.“

Frans Eliëns, CEO van PayCheckout: “Natuurlijk koppelen we PayCheckout graag met partners. Met ecManager was er meteen een klik. Al was het maar omdat we dezelfde technologie gebruiken en we allebei de klant centraal stellen.”