Nieuwe website Weekamp Deuren live om hét omnichannel e-commerce platform

Tom Obdam •  15 december 2016

Afgelopen week is de splinternieuwe website van Weekamp Deuren live gegaan: HTTPS://WWW.WEEKAMPDEUREN.NL/. Deze nieuwe website is gebouwd op hét omnichannel e-commerce platform ecManager. Het resultaat mag er zeker zijn en met deze nieuwe website is Weekamp Deuren klaar voor de toekomst!

Weekamp Deuren is een toonaangevend producent op het gebied van houten binnen- en buitendeuren. Het Dedemsvaartse bedrijf heeft meer dan 38 jaar ervaring en beschikt over geavanceerde apparatuur, waarmee zij in staat is om voor iedere situatie een hoogwaardige oplossing te bieden. Zo faciliteert Weekamp Deuren zowel massaproductie als maatwerk in enkele stuks. Het beeld en de functionaliteit van de oude website van Weekamp Deuren voldeden niet meer aan de actuele marktbehoeften.

Het was dus de hoogste tijd om een nieuwe website te ontwikkelen. Al even voordat het ecManager omnichannel e-commerce platform officieel werd gelanceerd heeft Weekamp Deuren ervoor gekozen om haar nieuwe website op het ecManager omnichannel e-commerce platform te laten bouwen. Twee van de redenen hiervoor zijn de flexibiliteit die ecManager biedt en de ultieme customer experiences die Weekamp Deuren voor haar bezoekers kan creëren.

Het resultaat is een prachtige nieuwe en frisse website die op zowel desktop als op mobiele devices dienst doet als informatiebron voor bezoekers. Op de nieuwe website vinden bezoekers van Weekamp Deuren alle informatie die zij nodig hebben om uiteindelijk tot de aankoop van deuren te komen. Daarnaast is er aan de achterkant ook het één en ander veranderd: de website is gebruiksvriendelijk en door de integratie met andere backend systemen heeft Weekamp Deuren nu een eenvoudig te onderhouden website.

Johan Spijker, Marketing Manager bij Weekamp Deuren, is erg te spreken over de nieuwe website:  “Deze stelt ons in staat om de consument te bereiken die gewend is geraakt aan het online keuzeproces waarbij gemak, snelheid en fun belangrijke elementen zijn.”

Bent u benieuwd naar het resultaat? Ga dan naar: HTTPS://WWW.WEEKAMPDEUREN.NL/