Nieuwe webshop Promiss Live op ecManager!

Tom Obdam •  15 december 2016

Afgelopen week is de nieuwe webshop van Promiss live gegaan op hét omnichannel e-commerce platform ecManager! Tegelijkertijd met de (her)opening van de eerste fysieke winkel heeft Promiss haar compleet nieuwe webshop gelanceerd.

Vorig jaar werd bekend dat de winkelketens Miss Etam en Promiss, na een eerder faillissement, een doorstart konden maken. Nu, ruim een jaar later, hebben zowel Miss Etam als Promiss een compleet nieuwe webshop gelanceerd. Miss Etam heeft haar nieuwe webshop enkele weken geleden in gebruik genomen, Promiss deed dat eind vorige week. Beide webshops zijn gebouwd op het ecManager omnichannel e-commerce platform. ecManager maakt het mogelijk om hun omnichannel strategieën uit te voeren. Met deze grote stap vooruit hopen beide winkelketens aan te sluiten bij de behoeften van haar klanten; dames met een moderne stijl die zoeken naar de perfecte fit en online producten aanschaffen.

Niet alleen is er aan de voorkant het een en ander gewijzigd, ook aan de achterkant zijn de nodige werkzaamheden verricht. Zo zijn er koppelingen gerealiseerd met externe partijen zoals Fredhopper, ShopCRTL, Buckaroo, Klarna en Shop2Market. Daarnaast zijn er technische aanpassingen gedaan om beter voorbereid te zijn op toekomstige ontwikkelingen. Met hun nieuwe webshops zijn Miss Etam en Promiss klaar voor de toekomst!

Jeffrey Froling, Product Owner van Miss Etam en Promiss,  onderstreept de succesvolle implementatie van het ecManager omnichannel e-commerce platform: “Middels de scrummethodiek hebben we beide webshops op zeer korte termijn en met een mooi eindresultaat neergezet!”.

Wilt u het resultaat van de nieuwe Promiss webshop bekijken? Ga dan naar PROMISS.NL.