Nieuwe features in de Maartrelease van ecManager

Rianne Beuker •  14 maart 2019

De release van ecManager van afgelopen maart bevat meerdere nieuwe features die werken met ecManager en het CMS van ecManager.

Zichtbaarheid van vacatures inplannen

Via het CMS van ecManager kun je vacatures beheren. Het ontwikkelteam heeft nu entity state aan vacatures toegevoegd. Hiermee is het nu mogelijk om in het ecManager CMS een van – tot datum bij een vacature op te geven, zodat de vacature automatisch in die periode wel of niet online getoond wordt. Zo hoef je nooit meer te vergeten om een vacature na een sluitingsdatum offline te zetten.

Automatische taalinstelling van Buckaroo

De taalinstelling bij betaalmethode Buckaroo was standaard altijd Nederlands. Vanaf nu wordt de taal automatisch gekoppeld aan de taal van de webshop waar de betaalmethode is toegepast. Dit voorkomt onnodige aanpassingen voor de implementatiepartner.

Automatisch scrollen naar fout in formulier

Je kent het wel, je hebt een online formulier ingevuld en bij het verzenden blijk je ergens in het formulier een fout te hebben gemaakt. Maar waar precies? ecManager heeft nu scroll-to-first-error toegevoegd, waardoor je als gebruiker direct naar het veld gaat waar de fout zit. Super gebruiksvriendelijk!

Snelle navigatie in ecManager CMS

In het nieuwe ecManager CMS ontwerp was het ‘snelle navigatie’ item verdwenen. Dit was gedaan omdat ecManager ook bezig is met een nieuwe interactie te ontwikkelen. Op veler verzoek hebben we deze toch weer toegevoegd, uiteraard in het nieuwe design. CMS-gebruikers kunnen nu weer snel door de verschillende paginaonderdelen navigeren.