Klarna gaat partnership aan met ecManager

Tom Obdam •  15 december 2016

Het omnichannel e-commerce platform ecManager tekent een partnerovereenkomst met betaaloplossingen leverancier KLARNA.

ecManager en Klarna zijn een partnership aangegaan voor de implementatie van de betaaloplossingen van Klarna in het omnichannel e-commerce platform ecManager. ecManager staat voor een open, schaalbaar en flexibel omnichannel e-commerce platform dat alle functionaliteiten bezit om een webshop te beginnen. ecManager heeft dan ook standaard betalingsmethoden. Klarna is geïntegreerd in ecManager waardoor klanten van ecManager nu ook voor Klarna als payment provider kunnen kiezen.

De betaalmethoden van Klarna zijn ontworpen om online winkelen zo eenvoudig mogelijk te maken. De klant kan ervoor kiezen om achteraf of gespreid te betalen – op de manier die het beste bij haar past. Deze visie deelt zij met ecManager; gemak voor de webwinkelier en haar klanten staat centraal. Hierbij moet een webwinkelier zelf een webshop kunnen inrichten, beheren en optimaliseren, zonder te beschikken over IT kennis. Daarbij zit de marketeer achter het stuur.

Met de steeds grotere online wereld verschijnen er ook steeds meer professionele webshops. Uiteraard hebben webshops als doel om producten te verkopen en daarvoor is het nodig om een passende payment provider te selecteren. Met het partnership tussen ecManager en Klarna kunnen beide partijen voldoen aan de behoefte van webwinkeliers.

Egbert Bakker, partnermanager van ecManager: “We zijn erg blij dat we Klarna hebben kunnen toevoegen aan ons netwerk van software partners. Klarna maakt het mogelijk om veilig en eenvoudig achteraf te betalen per factuur. Met het partnerschap dat we met Klarna zijn aangegaan kunnen we onze klanten bedienen met het selecteren van de juiste payment provider.”

Jasper Scheffer, partnermanager van Klarna: “Gemak en veiligheid bij betalingen zijn voor Klarna de pijlers waarmee we toegevoegde waarde creeren voor onze merchants. Bij onze keuzes voor partners letten we erop dat dat in stand blijft. ecManager is daarvoor de juiste partij.”