Indoglobal Technologies eerste internationale implementatiepartner van ecManager

Tom Obdam •  15 december 2016

IndoGlobal Technologies, leverancier voor innovatieve IT oplossingen, is de eerste internationale implementatiepartner van ecManager geworden! Afgelopen week hebben IndoGlobal en ecManager hun handtekeningen gezet onder de partnerovereenkomst. Hiermee kan IndoGlobal het omnichannel e-commerce platform ecManager vanaf heden implementeren voor haar klanten.

Sinds haar ontstaan in 2000 is IndoGlobal uitgegroeid tot een toonaangevende partij met een breed portfolio van diensten en oplossingen op gebied van consulting, technologie en outsourcing. Het hoofdkantoor bevindt zich in Nederland en er zijn ook kantoren in India en Duitsland, waar goede dienstverlening wordt gegeven met strakke budgetten. IndoGlobal adviseert haar klanten over de digitale strategie en ontwerpt betekenisvolle connecties in de digitale kanalen zoals web, sociale media, mobiel en e-commerce.

ecManager staat voor een betrouwbaar, schaalbaar en flexibel e-commerce platform dat webwinkeliers in staat stelt om (zonder IT kennis) een webshop te beheren, in te richten en te optimaliseren. ecManager is gebaseerd op .NET en is beschikbaar in de Azure cloud. Tot op heden had ecManager drie implementatiepartijen; Ifective, De Nieuwe Zaak en DukTech. Met het partnerschap tussen IndoGlobal heeft ecManager een vierde implementatiepartner kunnen toevoegen aan haar netwerk.

De snelle ontwikkelingen in de e-commerce wereld zorgen ervoor dat organisaties noodzakelijk moeten transformeren tot omnichannel organisaties. Een passend e-commerce platform is één van de bouwstenen om ervoor te zorgen dat organisaties kunnen transformeren. Met het partnerschap dat IndoGlobal en ecManager zijn aangegaan zijn beide organisaties in staat om ambitieuze klanten te helpen transformeren naar een omnichannel organisatie. ecManager zal IndoGlobal ondersteunen in opleiding en training, zodat IndoGlobal haar klanten passende oplossingen kan bieden met een snellere time-to-market.

Peter van Noord, directeur van ecManager: “We zijn erg blij dat we IndoGlobal kunnen toevoegen als implementatiepartner. De ervaring van IndoGlobal in het faciliteren van haar klanten op het gebied van e-commerce en IT, in combinatie met het omnichannel e-commerce platform ecManager,  biedt de mogelijkheid aan onze klanten om converterende webshops te realiseren.”

Chirag Birje, CEO van IndoGlobal: “IndoGlobal Technologies is er trots op om ecManager aan zijn portfolio toe te voegen. Met ecManager zijn wij in staat om diensten voor onze klanten op te schalen. Samen willen wij flexibele en schaalbare e-commerce oplossingen aanbieden die zakelijke mobiliteit leveren op zeer veilige platformen waarbij betrouwbaarheid en hoge beschikbaarheid van bedrijfskritische informatie verzekerd zijn.”