Ifective sluit een strategische partnerovereenkomst met ecManager

Tom Obdam •  15 december 2016

ecManager, leverancier van hét omnichannel e-commerce platform, tekent een strategische partnerovereenkomst met implementatiepartner Ifective Software Solutions BV.

ecManager en Ifective uit ‘t Harde zijn een strategisch partnership aangegaan voor de implementatie van ecManager, hét omnichannel e-commerce platform. ecManager staat voor een betrouwbaar, schaalbaar en flexibel e-commerce platform dat webwinkeliers in staat stelt om (zonder IT kennis) een webshop te beheren, in te richten en te optimaliseren. Naast De Nieuwe Zaak en DukTech heeft ecManager hiermee een derde implementatiepartij kunnen toevoegen aan haar netwerk.

Ifective is een software ontwikkelhuis; Ifective biedt geavanceerde Klant Contact Software aan voor Customer Service organisaties en bouwt maatwerk software oplossingen. Ifective is gecertificeerd Microsoft Gold en Azure partner met ruim 20 jaar ervaring in het adviseren over en ontwikkelen van software voor organisaties. Vanaf heden voegt Ifective het omnichannel e-commerce platform ecManager toe aan haar solutions.

Steeds meer organisaties hebben de behoefte om te transformeren naar een omnichannel organisatie. Onderzoek wijst uit dat organisaties die een omnichannel benadering inzetten gemiddeld drie keer sneller groeien dan organisaties die gebruik maken een single channel benadering. Met dit nieuwe strategische partnership vertrouwen ecManager en Ifective erop te voldoen aan de behoeften van ambitieuze klanten om te transformeren naar een omnichannel organisatie. ecManager zal Ifective ondersteunen in opleiding en training, zodat Ifective passende oplossingen kan bieden met een snellere time-to-market.

Peter van Noord van ecManager: “We zijn erg blij dat we Ifective kunnen toevoegen als implementatiepartner. De jarenlange ervaring van Ifective op het gebied van .NET, Azure en maatwerk, gecombineerd met ecManager, biedt de mogelijkheid aan onze klanten om goed scorende webwinkels te realiseren”

Michiel Hameete van Ifective: “Ifective omarmt vanuit haar strategie en beleid de omnichannel benadering. Dit partnership met ecManager sluit naadloos aan op de ontwikkeling die Ifective de laatste jaren heeft doorgemaakt en draagt sterk bij aan de toegevoegde waarde die wij onze klanten willen bieden”