Heutink international kiest voor ecManager

Tom Obdam •  8 februari 2017

HEUTINK INTERNATIONAL, totaalleverancier van educatieve materialen, heeft de keuze gemaakt om over te stappen op omnichannel e-commerce platform ecManager. ecManager wordt hiermee de basis voor de nieuwe webshop(s) die voor Heutink International worden ontwikkeld. Met de keuze om over te stappen op ecManager beschikt Heutink International over een toekomstvaste oplossing, waarmee (op den duur) diverse webshops vanuit één omgeving beheerd kunnen worden.

Heutink International bevordert de groei en ontwikkeling van kinderen over de hele wereld door het leveren van een breed scala van educatieve producten. Met een doel en visie. De producten van Heutink International zijn gericht op leren door te spelen en daardoor geschikt voor kinderen van alle leeftijden. Samen met haar team van onderwijsspecialisten, ontwerpt en ontwikkelt Heutink innovatieve materialen ter ondersteuning van het spel en ontwikkeling.

Het replatforming traject van Heutink International wordt gerealiseerd door implementatiepartner De Nieuwe Zaak. Door middel van de multidisciplinaire Scrum methode wordt het huidige platform vervangen door ecManager. Inmiddels is het traject gestart en de verwachting is dat dit ergens begin april afgerond wordt, waardoor het nieuwe platform van Heutink International in het voorjaar kan worden gelanceerd.