Heutink Groep live met 14 websites op digital commerce platform ecManager

Rianne Beuker •  28 september 2018

Heutink voor thuis

ZWOLLE – Heutink, internationaal leverancier van educatieve materialen, heeft inmiddels 14 websites live op het commerce platform ecManager. Onder de Heutink Groep vallen verschillende b2b en b2c merken die allen een eigen platform en identiteit hebben. Met het flexibele multi-label digital commerce platform van ecManager is het voor Heutink mogelijk om verschillende merken te laten draaien op één centrale commerce omgeving.

Voordat Heutink het replatforming traject inging draaiden ze op meerdere platformen van onder andere Magento, WordPress en CS.CART. Het beheer van het complexe systeemlandschap kostte veel tijd en daardoor geld. Met deze gedachte wilde Heutink een nieuwe, stabiele, aanpasbare en voornamelijk toekomstbestendige oplossing die vanuit één platform beheersbaar zou zijn.

In samenwerking met implementatiepartner De Nieuwe Zaak heeft Heutink het afgelopen jaar geïnvesteerd in een verbeterde digitale omgeving. Tijdens het implementatieproces zijn de websites, zoals heutinkvoorthuis.nl, in slechts een paar maanden tijd achtereenvolgend opgeleverd.

Benieuwd of het multi-label karakter van ecManager ook bij jouw organisatie past?

Vraag een demo aan!