ecManager wordt Microsoft Silver Partner

Tom Obdam •  17 juli 2018

ecManager heeft van Microsoft de officiële Silver Partner status gekregen op de competentie Cloud Platform. ecManager koos twee jaar geleden Microsoft Azure als strategische partner voor de ontwikkeling en lancering van het moderne en schaalbare digital commerce platform: ecManager Cloud Editie.

Met de toekenning van de Silver Cloud Platform status heeft ecManager haar kennis en expertise rondom het Microsoft Azure cloud platform bewezen. Als eerste softwareleverancier in Nederland heeft ecManager een digital commerce platform ontwikkeld op basis van native Azure diensten. Deze ecManager Cloud Editie wordt inmiddels door meerdere klanten succesvol ingezet en zijn door Microsoft als referentie erkend.

Door de snelle groei van ecManager in combinatie met Azure verwacht ecManager volgend jaar Gold Partner te worden. Deze status helpt ecManager in het doorontwikkelen van digital commerce innovaties ten behoeve van haar klanten.

Maarten Sonneveld, Partner Development Manager, Microsoft Western Europe over de samenwerking met ecManager: “We zijn verheugd te zien dat ecManager haar nieuwe digital commerce platform heeft gebouwd op Microsoft Azure. We zijn ervan overtuigd dat Azure, webshops een flexibele, schaalbare, beveiligde en compliant, omgeving biedt voor online verkoop. We kijken ernaar uit om ecManager en hun klanten te ondersteunen bij hun reis naar de hyperscale Azure cloud.”