ecManager zomer releases

Bjørn Hascher •  10 september 2019

De zomer is zo goed als voorbij en iedereen is tijdens de vakantie weer helemaal opgeladen. ecManager heeft echter niet stilgezeten en weer een aantal vernieuwingen en verbeteringen doorgevoerd.

Paypal refunding features nu beschikbaar in ecManager

ecManager heeft de refunding features van Paypal toegevoegd aan een tweetal payment service providers PSP’s. Voor zowel de standaard ecManager integraties met Buckaroo en Multisafepay is nu refunding voor Paypal toegevoegd. Hiermee is de functionaliteit om een betaling en bijbehorende kosten volledig of gedeeltelijk terug te betalen nu beschikbaar voor alle klanten met de Paypal betaalmethode van één van de twee PSP’s.

B2B optimalisaties

Onder de motorkap van ecManager zijn een aantal flinke architectuur en databasewijzigingen doorgevoerd om klanten met grote aantallen producten, klanten en specificaties een optimale snelheidsperformance te bieden.

Extra klantspecifieke configuratiemogelijkheden

Implementatiepartners en klanten hebben vanaf deze maand de mogelijkheid om via CMS configuratie-settings het tonen en bestellen van producten in te stellen voor klanten gebaseerd op hun loginstatus.

SEO settings voor locaties

Een belangrijk onderdeel van een omni-channel webshop is de store finder. Achter een store kun je een locatiepagina plaatsen. Voor deze locatiepagina’s is het nu mogelijk om SEO metadata toe te voegen en deze te beheren via ecManager CMS. Ook kun je nu URL’s genereren voor locatiepagina’s.

Continuous delivery op vier weken gezet

Om beter aan te sluiten bij de releaseritmes van onze klanten hebben we besloten om onze sprints ten behoeve van continuous delivery met een week te verlengen naar vier weken. Dat betekend dat we de meeste ontwikkelingen elke vier weken zullen releasen. Uiteraard kunnen we ook sneller releasen indien dat nodig blijkt.