ecManager sluit strategisch partnerschap met mailplus

Tom Obdam •  15 december 2016

Het omnichannel e-commerce platform ecManager sluit een strategisch partnerschap met MAILPLUS.

ecManager en MailPlus zijn een partnerschap aangegaan voor de implementatie van de e-mail oplossingen van MailPlus in het omnichannel e-commerce platform ecManager. ecManager staat voor een open, schaalbaar en flexibel omnichannel e-commerce platform dat alle functionaliteiten bezit om een webshop te beginnen. ecManager beschikt dan ook over koppelingen met e-mail service providers, waardoor (toekomstige) klanten van ecManager nu ook voor MailPlus als e-mail service provider kunnen kiezen.

MailPlus biedt passende producten voor e-mail marketing. Omdat niet alle organisaties gelijk zijn en dus andere wensen hebben, heeft MailPlus drie oplossingen voor praktische professionals: voor marketeers, voor webshops en voor franchiseformules. Door het toevoegen van MailPlus aan haar partnernetwerk biedt ecManager haar klanten alle mogelijkheden om de juiste e-mail service provider te selecteren.

Met de steeds grotere online wereld verschijnen er ook steeds meer professionele webshops. Uiteraard hebben webshops als doel om producten te verkopen en daarvoor is het nodig om de doelgroep op het juiste moment met de juiste boodschap te bereiken. Een veelgebruikt middel om dit te bewerkstelligen is e-mail marketing. Met het partnerschap tussen ecManager en MailPlus kunnen beide partijen  hun klanten voorzien van de juiste oplossingen.

Michiel Zwart,  partner manager van MailPlus: “We zijn ontzettend trots op het feit dat we het ecManager platform aan onze lijst met integraties met e-commerce platformen kunnen toevoegen. Het is een veelzijdig platform dat door serieuze e-commerce partijen wordt ingezet. Ik verwacht veel van de koppeling met MailPlus. Gebruikers van beide systemen zullen de vruchten gaan plukken van de campagnes die ze gaan inzetten.”

Egbert Bakker, partner manager van ecManager: “We zijn erg blij dat we MailPlus hebben kunnen toevoegen aan ons netwerk van software partners. MailPlus biedt prettige en gebruiksvriendelijke software voor professionele e-mail marketing. Het is erg belangrijk voor onze klanten dat zij hun doelgroep op het juiste moment kunnen bereiken. E-mail marketing maakt dat mogelijk. Met het partnerschap dat we met MailPlus zijn aangegaan kunnen we onze klanten helpen bij het selecteren van de juiste e-mail service provider.”