ecManager lanceert uniek digital commerce platform op Azure cloud

Bjørn Hascher •  30 mei 2018

ecManager, sinds 2005 een toonaangevende leverancier van digital commerce platformen, kondigt de lancering van ecManager Cloud Editie aan. Een single-tenant ontwikkelplatform dat draait op native Microsoft Azure cloud.

Het doel van ecManager is om mensen met een digital commerce platform in staat te stellen een stap voor te blijven met hun business. Klanten kunnen deze technologie gebruiken om concurrentievoordeel te creëren. “ecManager Cloud Edition is een game-changer”, zegt Bjørn Hascher, Customer Succes & Partner Manager bij ecManager. “Het vermogen om ​​concurrentievoordeel te creëren met uw single-tenant commerce cloud oplossing is uniek. Onze moderne .NET open source SOA-architectuur, logica-modules en de gescheiden presentatielaag. zijn volledig aanpasbaar. Geen dertien in een dozijn webshops maar bouw 100% on-brand en customer journey ervaringen. Op Azure kan dit nu nog slimmer, sneller, veiliger en goedkoper. Met ecManager Cloud Editie blijf je de concurrentie altijd een stap voor.”

Een nieuw tijdperk van digital commerce in de Azure cloud

De voordelen van ecManager in combinatie met Microsoft Azure zijn enorm. De Cloud Editie draait niet meer op dure servers of VM’s met veel onderhoud, maar op consumption based native services van Azure waaronder Web Apps. Klanten hebben een eigen tenant. Azure services kunnen bijvoorbeeld tijdens campagnes of bij groei (automatisch) op- en afgeschaald worden. Hierdoor wordt hosting goedkoper en heb je altijd een optimale webshop performance. Maar ecManager Cloud Editie biedt ook slimmere features door Azure AI in te zetten, snelle content updates door Redis Cache, betere zoekfunctionaliteiten met Azure Search en eenvoudige integraties via Azure Service Bus en Logic Apps.

Maarten Sonneveld, partner manager, Microsoft Azure: “We zijn verheugd te zien dat ecManager haar nieuwe digital commerce platform heeft gebouwd op Microsoft Azure.   We zijn ervan overtuigd dat Azure, verkopers een slimme, flexibele, veilige, schaalbare en goedkope oplossing biedt voor de online verkoop. We kijken ernaar uit om ecManager en hun klanten te ondersteunen bij hun reis naar de hyperscale Azure cloud.”

ecManager as a service

ecManager Cloud is ook als SaaS oplossing te krijgen. Dus inclusief een eigen Azure omgeving, Azure consumptie en implementatie van updates. ecManager SaaS Editie biedt daarmee alle flexibiliteit van een single-tenant en aanpasbaar commerce platform, zonder de beperkingen van een dertien in een dozijn multi-tenant saas oplossing.

Productinformatie ecManager Cloud Editie