ecManager lanceert omnichannel e-commerce platform!

Tom Obdam •  15 december 2016

Bedrijven die succesvol inspelen op de omnichannel klant groeien gemiddeld drie keer zo snel als bedrijven die hier geen focus op hebben. Dit betekent dat een organisatie een platform moet creëren dat perfecte user experiences, flexibele processen en een gezonde business case kan faciliteren.

ecManager lanceert nu een platform speciaal gericht op organisaties met omnichannel ambities: ecManager omnichannel e-commerce platform. ecManager staat voor een betrouwbaar, schaalbaar en open e-commerce platform dat webwinkeliers in staat stelt om (zonder IT kennis) een webshop te beheren, in te richten en te optimaliseren.

In 2007 is ecManager ontstaan. Volgens Peter van Noord, oprichter van ecManager, was er in die tijd geen passende e-commerce oplossing voorhanden om webwinkeliers te voorzien van een succesvol e-commerce platform, dat ook nog eens eenvoudig te beheren is. Met die insteek is hij ecManager begonnen. Vier jaar geleden is een dedicated team gevormd dat werkt aan de (door)ontwikkeling van ecManager op basis van een service georiënteerde architectuur.

Dit heeft geresulteerd in een compleet nieuw product en hét state-of-the-art omnichannel e-commerce platform: ecManager omnichannel e-commerce platform!

In het ecManager omnichannel e-commerce platform zijn de jarenlange ervaring van business en ICT gecombineerd met de grondige kennis van e-commerce. Dit heeft er ertoe heeft geleid dat het ecManager omnichannel e-commerce platform voldoet aan alle wensen en behoeften van organisaties met omnichannel ambities. Enkele (verbeterde) functionaliteiten van ecManager omnichannel e-commerce platform zijn:

  • Standaard geïntegreerde SEO, SEA en Content Marketing oplossingen, zoals product feeds
  • Bezoekers kunnen hun winkelmandje meenemen naar andere devices
  • Integratie met bestaande back-end systemen door service georiënteerde architectuur en (open) API structuur
  • Snel en flexibel te implementeren door out-of-the-box oplossingen en modulaire opbouw
  • Ondersteunt een Agile Scrum way of working
  • Cloud ready, gebruikmakend van open source en natuurlijk responsive

Kortom: ecManager is dé .Net omnichannel e-commerce oplossing voor webwinkeliers!
Neem contact met ons op als u wilt weten wat ecManager voor u kan betekenen.