ecManager lanceert digital commerce platform als dienst

Rianne Beuker •  27 september 2018

ecManager lanceert SaaS editie

ZWOLLE – Het digital commerce platform ecManager is nu ook als dienst af te nemen. Met ecManager SaaS worden klanten volledig ontzorgd op het gebied van licenties, hosting infrastructuur, standaard updates en support. Klanten hebben elk hun eigen Microsoft Azure omgeving ten behoeve van maximale flexibiliteit, schaalbaarheid en performance.

Het ecManager digital commerce platform was al aan te schaffen als product, maar is nu dus ook af te nemen als dienst: ecManager as-a-service (SaaS), een logische vervolgstap is voor de Nederlandse software-ontwikkelaar. Dankzij deze nieuwe oplossing kunnen bedrijven tegen een vast maandelijks bedrag gebruik maken van ecManager als dienst.

Bjørn Hascher, sales & partner manager bij ecManager: “Met ecManager SaaS heb je altijd de laatste ontwikkelingen van ecManager én Microsoft Azure in huis en raak je technisch en functioneel nooit achterop. Het ontwikkelen van deze dienst past dan ook helemaal bij de betekenis die wij voor klanten willen bieden: hen in staat stellen om met digital commerce technologie voorop te lopen”.

Klanten hebben elk hun eigen single-tenant Azure omgeving en delen die niet met andere klanten. ecManager biedt ondersteuning voor deze omgeving op het hoogste niveau, samen met Azure Expert MSP partner Intercept. Hierdoor kan ecManager maximale flexibiliteit, schaalbaarheid en performance bieden voor de grotere en meer ambitieuze webshops.

Binnen de ecManager SaaS dienst vallen verschillende onderdelen zoals: twee partnerimplementatie updates per jaar, Azure support & consumptie, ecManager platform licentie, ecManager CMS, ecManager QuickStart en deelname aan het customer succes programma.

Meer weten over ecManager SaaS?