ecManager is de basis voor de nieuwe webshop van Steps

Tom Obdam •  8 mei 2018

 

Enkele weken geleden is de nieuwe webshop van Steps live gegaan op het omnichannel e-commerce platform ecManager. Met de nieuwe webshop is Steps klaar voor de toekomst!

Steps wilde een webshop ontwikkelen die vanuit dezelfde omgeving te beheren is als de webshops van Miss Etam en Promiss. Dit betekende een migratie van de oude webshop, gebouwd op Magento, naar het omnichannel e-commerce platform ecManager. Met de migratie van de Steps webshop is ecManager ‘de motor’ van de drie webshops Miss Etam, Promiss en Steps. De centrale beheeromgeving bevordert de onderhoudbaarheid van de webshops.

De migratie van het oude platform Magento naar het nieuwe platform ecManager was een van de belangrijkste onderdelen van het totale ontwikkeltraject. Alle bestaande klanten van Steps zijn overgezet naar het nieuwe platform zodat ze ook hier direct kunnen bestellen, zonder zich eerst opnieuw te registeren. Het resultaat van het totale traject is een prachtige inspirerende webshop met een stabiele conversie!

Wilt u meer informatie of wilt u het resultaat van Steps bekijken? Bekijk dan de gloednieuwe webshop van STEPS!