ecManager gaat internationaal partnernetwerk uitbreiden

Tom Obdam •  24 augustus 2018

ZWOLLE – Leverancier van digital commerce platformen ecManager, gaat haar Europese partnernetwerk verder uitbreiden, te beginnen in Nederland en België. De Nederlandse softwareleverancier kijkt tevens naar een Amerikaanse partner die haar technologieportfolio wil uitbreiden met een modern en flexibel .NET commerce platform op basis van Azure cloud technologie.

Om een relevante en intensieve samenwerking met partners te kunnen aangaan biedt ecManager niet alleen state-of-the-art commerce technologie, maar ook marketingondersteuning en ruim 12 jaar aan kennis op het gebied van digital commerce. ecManager en ook technologiepartner Microsoft hebben dit jaar hun investeringen in het merk ecManager, marketingcapaciteiten- en budgetten dan ook verder vergroot. Gezamenlijk wordt de digital commerce waardepropositie naar de markt gebracht.

ecManager kijkt naar professionele bureaus die klanten in het midden- en grootbedrijf helpen met de uitdagingen rondom digital commerce en digitale transformatie. ecManager heeft al een aantal implementatiepartners in Oost-Europa en Nederland zoals, Duktech, ifective en De Nieuwe Zaak.