ecManager exclusieve kennispartner van IntoRetail

Rianne Beuker •  3 december 2018

Samenwerking ecManager en Intoretail

ZWOLLE – ecManager, leverancier van het ecManager digital commerce platform, is een exclusieve samenwerking aangegaan met IntoRetail. Het kennisplatform valt als retailonderdeel onder Kennisportal.com.

IntoRetail wil de Nederlandse retailmarkt voorzien van inhoudelijke kennisdocumenten rondom ontwikkelingen binnen de retail in relatie met technologie. ecManager gaat als digital commerce softwareaanbieder de portal voorzien van kennis rondom omnichannel commerce technologie voor mid-market retailers.

ecManager heeft ruim 12 jaar ervaring met het ontwikkelen van digital commerce platformen waarop implementatiepartners grote e-commerce retail storefronts mee ontwikkelen. Bjørn Hascher, sales- en partnermanager bij ecManager: “Onze opgedane kennis delen wij graag met de retailmarkt. Hoe ga je om met retailtransformatie? Welke rol speelt je IT-landschap en je commerce platform hierin? Kun je technologie inzetten om concurrentievoordeel te behalen? Hoe kies en implementeer je vervolgens zo’n platform en moet je dat nu wel of niet in de cloud doen? Deze en andere vragen en uitdagingen spelen bij retailers, en we kijken er naar uit om te helpen met het geven van antwoorden erop.”

Inmiddels zijn door ecManager de volgende kennisdocumenten gepubliceerd op IntoRetail: