ecManager Commerce Cloud ontvangt Microsoft Co-Sell status

Bjørn Hascher •  2 april 2019

ecManager heeft van Microsoft de Microsoft Co-Sell status ontvangen. Microsoft heeft het moderne ecManager cloud platform, dat draait op de veilige en schaalbare native Azure services, beoordeeld en goedgekeurd. ecManager wordt dan ook vanaf vandaag aangeboden door direct sellers, channel partners en Microsoft sales teams voor retailers, brands en wholesalers die op zoek zijn naar een robuust, veilig, aanpasbaar en schaalbaar .NET commerce cloud platform.

Bjørn Hascher, Sales & Partner Manager bij ecManager: “We zijn trots dat ecManager als Nederlandse software-ontwikkelaar door Microsoft erkent en verkocht wordt wanneer het gaat om moderne en hoogwaardige digital commerce technologie. We zijn wereldwijd dan ook de enige mid-market aanbieder van een veilig en schaalbaar commerce platform dat draait op native Azure services. We kijken er naar uit om samen met Microsoft en onze implementatiepartners, meer klanten op het ecManager digital commerce platform in combinatie met Azure te bedienen.

Maarten Sonneveld, Senior Partner Development Manager bij Microsoft: “We kijken er naar uit om ecManager en haar klanten te helpen met hun reis naar de hyperscale Azure cloud.”