ecManager Commerce Cloud genomineerd voor prestigieuze Computable SaaS Awards 2019

Bjørn Hascher •  25 juni 2019

ecManager, leverancier van high-end B2C en B2B commerce cloud platformtechnologie, heeft dit jaar wederom een award nominatie in de wacht gesleept. Dit keer voor de Computable Awards 2019 in de categorie ‘Beste SaaS-leverancier van het jaar.’ Een prestigieuze Nederlandse IT-prijs die vorig jaar gewonnen werd door Microsoft. Het Nederlandse ecManager is blij en trots dat deze nieuwe, competitieve en unieke SaaS-propositie genomineerd is tussen al het marketinggeweld van grote softwaremerken als Oracle, Salesforce en SAP. De bekendmaking van de winnaar vindt plaats op 29 oktober tijdens een gala in het Beatrix theater te Utrecht.

ecManager is er samen met haar implementatiepartners in geslaagd om een complex, single-tenant en op Microsoft Azure gebouwd commerce platform in een ontzorgende dienst te gieten. Software aanbieden als dienst (Software-as-a-Service) voor een standaard multi-tenant webshop oplossing is relatief eenvoudig. Klanten delen immers dezelfde infrastructuur en dezelfde applicatie. Het onderhouden en updaten kun je voor alle klanten tegelijk doorvoeren. Voor commerce platformen die hoog onderscheidend vermogen bieden is dit echter lastiger. Bedrijven met een single-tenant commerce platform hebben namelijk elk hun eigen native Azure cloud infrastructuur, platform en storefront applicaties waarin onderscheidende features, performance-eisen of shopping experiences zijn gebouwd.

In samenwerking met digital commerce agency en ecManager Gold Partner De Nieuwe Zaak is ecManager erin geslaagd om voor een vast bedrag per maand volledige ontzorging te bieden. ecManager SaaS is inclusief schaalbare Azure diensten en infrastructuur, Azure consumptie, platformonderhoud en het continue updaten van het ecManager platform. De nieuwe dienst past dan ook goed bij de betekenis die ecManager voor haar klanten wil bieden, namelijk om voorop te kunnen lopen met digital commerce. Inmiddels is de eerste klant op deze dienst aangesloten.

Het hele ecManager team kijkt uit naar de uitreiking van de award op 29 oktober.