De Nieuwe Zaak krijgt ecManager Gold Partner status

Rianne Beuker •  13 september 2018

 

ecManager Gold Partner

ZWOLLE – Digital Commerce bureau De Nieuwe Zaak heeft de officiële status van ecManager Gold Partner behaald. De Gold Partner status is de bekroning op de jarenlange samenwerking tussen ecManager als commerce platform leverancier en De Nieuwe Zaak als implementatiepartner.

Met de ecManager Gold Partner status laat De Nieuwe Zaak zien dat het bewezen expertise en ervaring heeft op het gebied van implementatie en doorontwikkeling van zowel b2c als b2b storefronts. Inmiddels is daar ook aantoonbare kennis over Microsoft Azure bij gekomen: de eerste ecManager Cloud Editie implementaties zijn voltooid.

Bjørn Hascher, sales- en partnermanager bij ecManager: “Wij zijn trots dat ecManager één van de grootste en beste digital commerce bureaus van Nederland als implementatiepartner heeft. De Nieuwe Zaak maakt optimaal gebruik van de flexibiliteit en schaalbaarheid van ecManager, dankzij de kennis die zij hebben op het gebied van digital commerce, marketing en techniek. Hierdoor realiseren wij voor klanten maximale waarde op het gebied van orderwaarde, conversie en winkelervaringen. De Gold Partner status is meer dan verdiend: ze bewijzen keer op keer hun expertise voor het ontwikkelen van webshops met ecManager QuickStart, het doorontwikkelen van storefronts en het kunnen toepassen van ecManager Cloud in combinatie met Microsoft Azure.”

Jurriën Kerstholt, commercieel directeur bij De Nieuwe Zaak: “Wij zijn blij met de ecManager Gold Partner status. Met deze status profiteren we extra van de marketing-, sales- en ontwikkelmogelijkheden die ecManager ons biedt. We lopen zo altijd voorop met digital commerce technologie. En onze klanten profiteren hier weer van doordat we innovaties om kunnen zetten naar meerwaarde en een betere concurrentiepositie voor hun business.”