Cow Hills en ecManager helpen grootwinkelbedrijven bij omnichannel retailen

Tom Obdam •  28 februari 2017

COW HILLS RETAIL en ecManager helpen grootwinkelbedrijven bij omnichannel retailen door het aanbieden van Cow Hills’ Retail Online Suite in het omnichannel e-commerce platform ecManager.

ecManager staat voor een open, schaalbaar en flexibel omnichannel e-commerce platform dat alle functionaliteiten bezit om een webshop te beginnen. Met de implementatie van de Retail Online Suite in het platform biedt ecManager de mogelijkheid voor grootwinkelbedrijven om alle transacties die worden gedaan in de webshop real time in te zien. Daarnaast voorziet de Retail Online Suite van Cow Hills haar gebruikers altijd van de juiste informatie.

Andere kenmerken van Cow Hills’ Retail Online Suite zijn naast de eenvoudige integratie met zowel ecManager als elk denkbaar ERP systeem, de gebruikersvriendelijke POS user interface, het brede palet aan winkelfuncties en de uitgebreide promotiemogelijkheden over alle verkoopkanalen. Uiteraard zijn de features beschikbaar op mobiele devices met een voorkeur voor het Windows 10/IoT platform. Veel van deze kenmerken komen overeen met de kenmerken van ecManager, dat ook open, schaalbaar en flexibel is en diverse promotiemogelijkheden ondersteunt.

In de snel veranderende online wereld ontstaan steeds meer professionele webshops. Het doel van webshops is uiteraard om producten te verkopen. Om succesvol in te spelen op klantbehoeften en om altijd te beschikken over informatie van transacties biedt de Retail Online Suite uitkomst. Met de implementatie van de Retail Online Suite in het omnichannel e-commerce platform ecManager kunnen beide partijen voldoen aan de behoefte van webwinkeliers en hun eindklanten.

Egbert Bakker, partner manager van ecManager: “We zijn erg trots dat we Cow Hills mogen toevoegen aan ons uitgebreide partnernetwerk. Cow Hills’ Retail Online Suite biedt echt toegevoegde waarde voor onze gebruikers door real time inzicht te bieden in transacties en het met de juiste informatie voorzien van eindklanten”.

Herold van de Brug, van Cow Hills: “We zijn blij met het feit dat we het ecManager platform als integratie met e-commerce platformen kunnen toevoegen. Wij hebben inmiddels gezamenlijk trajecten doorlopen, waarbij onze oplossingen elkaar versterken binnen omnichannel retailen. Daarnaast zijn beide oplossingen volledig gebaseerd op Microsoft technologie.”